Voorwaarden

  Kleding4kids is een onderdeel van Kledingsite.nl


 

administratie:

Kwadijk 80
1471 CE Kwadijk
Nederland

 • Telefoon: 06-30367618 (uitsluitend op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 uur)
 • E-mailadres: info@kleding4kids.nl
 • KvK nummer: KVK: 37125915
 • B.T.W. nummer: NL-099567945B01
 • http://www.kleding4kids.nl

   

 • LEVERINGSVOORWAARDEN

   

  1.   Bestellingen worden geleverd op basis van vooruitbetaling. De kleding wordt gereserveerd na ontvangst van de betaling.

   

  2.   Mocht een kledingstuk onverhoopt toch zijn uitverkocht dan wordt het aankoopbedrag wordt per omgaande retourgeboekt op de dag van de daadwerkelijke verzending.

   

  3.   Betaling is mogelijk via handmatige overboeking, Ideal en creditcard (Paypal) op rekening (Klarna).

         

    

  4.   Mocht u spijt hebben van uw bestelling, uw bestelling zullen wij zonder meer annuleren.

   

  5.   Wij streven ernaar na ontvangst van de betaling de bestelling binnen drie werkdagen ter postbezorging aan te bieden (zaterdag en zondag worden niet gezien als werkdagen). Hiertoe is Kledingsite.nl echter niet verplicht.
  De uiterste leveringstermijn is 30 dagen na ontvangst van de betaling, uitgezonderd bestellingen waarbij de klant zelf heeft aangegeven deze later te willen ontvangen. Indien het niet mogelijk blijkt een bestelling binnen 30 dagen te leveren wordt de klant daarover tijdig geïnformeerd en heeft hij het recht zijn bestelling kosteloos te annuleren.

   

  6.    Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal tijdens de verzending, uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om weggeraakte poststukken te traceren.

   

  7.   Mochten de bestelde artikelen niet aan de verwachtingen voldoen dan kunnen deze geretourneerd worden in de staat en verpakking waarin het is ontvangen met de originele labels.

        Retourzendingen dienen binnen vier dagen na ontvangst gemeld te worden per email, u ontvangt instructies per e-mail hoe e.e.a. aan te leveren.  Retourzendingen dienen binnen een termijn van maximaal veertien dagen door ons te zijn ontvangen. 

        Voor artikelen met de aanduiding "Laatste Kans" wordt geen geld geretourneerd, doch ontvangt u een tegoedbon bij retourzenden.

   

  8.  Retourzendingen verzenden, vergezeld van een briefje met uw naam, volledige adresgegevens, bankrekeningnummer zenden aan:

   

        Kledingsite.nl

        Kwadijk 80

        1471 CE Kwadijk

   

  9.  De kosten voor retourzenden zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

   

  10.  Bij een retourzending wordt het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de zending terugbetaald.

        Uitzondering hierop zijn afgeprijsde artikelen, hiervoor ontvangt u een tegoedbon ter waarde van het aankoopbedrag. Deze tegoedbon blijft geldig gedurende een jaar na uitgave.

        Artikelen welke zijn afgeprijsd met 50% korting of meer worden niet retourgenomen.

   

  11.  Retourzendingen worden 1x per week afgehandeld, mocht u 10 dagen na het verzenden van uw retourzending nog geen bericht hebben ontvangen, neem dan per e-mail contact met ons op.

   

  12.  Alle illustraties/foto's gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

   

  13.  Afwijkingen in kleur-, type-, tekst- en/of prijswijzigingen zijn voorbehouden. Aangeboden goederen en/of diensten worden duidelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en/of beschreven en zo volledig als de redelijkheid vereist.

   

  14.  Copyright; Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van Kledingsite.nl

   

   

   

   

   

  Laatste wijziging voorwaarden 11 oktober 2011